Inch by Inch är här för att lösa dina problem! Vi skapar möjligheten för ditt företag att bemanna sina byggen i Hallands län, framförallt Varbergs kommun då vi är etablerade HÄR och utgår ifrån Torpa som ligger 10 minuter från Varbergs centrum. Vi har ett fantastiskt gäng där alla killar kommer från Rumänien. Det är alltid en ansvarig arbetsledare på plats som ansvariga på bygget kan vända sig till.

Vi ser även till att de jobb som utföras, utförs fackmannamässigt och om det krävs introduktion står vi för att det blir gjort i samråd med lagbas/arbetsledare på plats. Det uppstår alltid nya utmaningar som ska lösas och genomföras, och där är kommunikationen vårt viktigaste verktyg. Vi finns där för att lösa era problem och ni ska känna er trygga i det.

Det som gör oss starka är bredden av kunskap i grupperna vilket minskar väntetiden mellan momenten på plats. Tiden då ni var tvungna att vänta på målaren i en dag är förbi! Vi sätter kaklet i köket och badrummet, monterar köket, listar och gör allt klart!

KILLARNA OCH KASSAKÄRRS GÅRD

Våra killar har jobbat för oss till och från under de senaste åren med mängder av roliga och utmanande projekt. De har underbara familjer hemma och det är tufft att vara borta från varandra under längre perioder. Killarna har därför ett längre sommaruppehåll och vinteruppehåll med en hemresa mellan dessa ledigheter. Dom har tidigare varit inhyrda men är idag anställda i Inch By Inch och har samma rättigheter, försäkringar och pensioner som vi har.

Vi är otroligt stolta och glada över att de jobbar med oss idag. På Kassakärrs gård, där vi bor och verkar, har vi sett till att alla trivs. Där finns ett stort vardagsrum med projektor och stora soffor, stort kök och matplats, stor uteplats med hängmattor och gigantisk trädgård att spela boll på.

I snickeriet har vi pingisbord som används flitigt och bygger i denna stund ett gym som garanterat kommer bli poppis och bidra till deras välmående.