Port Du Soleil

Top #63 best nightclubs in the world!

Denna magiska och välkända nattklubb där trolleri  och show möter världskända Dj’s.

Den är utnämnd till världens top 60 bästa nattklubbar och bara det är stort i sig. 

Vi har byggt upp och ner denna klubb i över 10 år och är stolta över att få vara med och göra detta för och tillsammans med Shufflegroup. 

Vi startar i en tom lokal och sätter ut podier vi producerat som ett stort Lego med märkta delar för att passa år efter år. 

Svetsade plastmattor på alla podier för att underlätta städning och spara befintliga golv under podierna då det blir en del vatten och spill. 

Soffor placeras ut som är både rundade och raka för att passa ritningarna. 

Dj-Bås, soffor och barer är alla producerade i vårt lilla snickeri och grundmålade och målade efter kundens önskemål och efter Arkietektens ritningar. 

Allt detta arbete gör vi innan och monterar på plats på nästan alla våra jobb. 

Ett projekt vi ser fram emot att få göra varje vår, skapa glädje är glädje.

Port Du Soleil

UTOMHUS

Port Du Soleil

INOMHUS

HÅLL DIG UPPDATERAD

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 11,7 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen 2023. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*.

* SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2.